POČETNA PONUDA GALERIJA KONTAKT TMU PROPERTIES
Jevrema Grujica 3, Beograd, Dedinje
 
TMU Info

Izdavanje nekretnina – Dedinje, Beograd

 
Dobro došli na internet prezentaciju TMU properties!

 
Ovde možete videti ponudu apartmana luks kategorije, na Dedinju. Uz prvoklasnu gradnju zakupci mogu uživati u privatnosti i komforu koji nudi ovaj novoizgrađeni objekat.

Objekat je izgrađen u starom engleskom stilu i pripada nizu najlepših porodičnih dedinjskih vila. Sa prozora i terasa se pruža prelep pogled na vrt i panoramu srpske prestonice. Graniči  sa Diplomatskom Kolonijom, u ul. Jevrema Grujića.

Na placu od 12 ari razmešteno je 6 apartmana ukupne površine 1500 m2 kao i 4 garažna i 7 parking mesta. Kao stambeni ili poslovni prostor, velike organizacije ili individualni korisnici  mogu koristiti sve mogućnosti koje pružaju ovi elitno locirani apartmani.  Sistem za kontrolu pristupa i video nadzor garantuju bezebednost stanara, privatnost- odvojene stambene jedinice.

Enterijer, bezbednost i izolaciju karakteriše najviši stepen kvaliteta, u svim apartmanima. Klimatizacija je urađena po principu multi sistema. Kuhinje su potpuno opremljene, kao i sva kupatila, sa podnim grejanjem. Svaki apartman ima sopstvenu kontrolu potrošnje gasa i vode. Prostorije su prostrane i pružaju udobnost korisnicima.

*Posebne pogodnosti, kako za zakupce tako i za agencije, pružamo u slučaju zakupa čitavog objekta na duži rok.
Video prezentacija
 
 
 
Pogledajte VIDEO prezentaciju kompleksa >>
 
 
POČETNA PONUDA GALERIJA KONTAKT
Design and programming by BumMedia.net